BYGG TEAM

I KUNGSÖR AB

VÅRA FASTIGHETER

Bygg Team i Kungsör AB äger följande hyresfastigheter. Fastigheterna är vackert belägna och har bra planlösningar.

KUNGSGATAN

 

Vackert belägen fastighet med utsikt över Mälaren från lägenheten på övre våningen, ca 3 minuters gångväg till tågstationen, och 5 minuter till centrum. Fastigheten har en stor lägenhet på öv med 5 rum och kök, en stor lägenhet på nedre våningen med 4 rum och kök, och en mindre med 1 rum och kök. Det finns också en stor trevlig trädgård.

ÅSGATAN

  

Fastigheten har ett högt läge på åsen och består av 4 st lägenheter på 1 rum och kök med möblerbar hall, lägenheterna på övervåningen har balkong.

5 minuters gångväg till centrum och 10 minuter till järnvägsstationen.

NYGATAN

Fastigheten har ett högt läge och ligger i anslutning till hyreshuset på Åsgatan.

Huset är en fristående villa med mycket vacker och charmig planlösning och består av 3 rum och kök. 5 minuters gångväg till centrum och ca 10 minuter till järnvägsstationen.

KISELGATAN

Ligger vid Stallmästarhagen och nära Hagaskolan. Fastigheten har 3 lägenheter på 4 rum och kök samt 2 badrum och mycket fin planlösning. Det finns även 2 lägenheter på 2 rum o kök, även dessa med mycket trevlig planlösning. Ca 10 minuters gångväg till centrum och tågstationen.

KAPTENSGATAN

Ligger 50 meter från Arbogaån med en vacker åpromenad precis nedanför huset.

10 minuters gångväg till centrum och järnvägsstationen. Fastigheten har 5 stycken 2-rummare i olika storlekar, samtliga med tillgång till uteplats i loftgången.

RUNNAVÄGEN

Mycket trevligt hus i funkisstil med 4 stora lägenheter på 2 rum och kök med burspråk. Fastigheten har egen trädgård och ligger mitt i ett villakvarter, ca 10 minuters gångväg till centrum och järnvägsstationen.

I fastigheten finns Köpings Kabel-TV indraget.



Bygg Team i Kungsör AB © 2015